Регистрация

Регистрирай се Вход

Orange.bg

Компания

Блог За нас Контакти

EAE отново сред най-престижните бизнес училища

Study Abroad 21/06/2016 Цветелина Христова

136d1556631871586dbc2c9162f508f1_400x400.png

За трета поредна година EAE Business School е обявено за второто бизнес училище с най-добра репутация в Испания според класация на Merco 2016 Ranking. На първо място е IESE.

Края на учебната година идва и с нови добри позиции в други класации за училището. América Economía поставя ЕАЕ на 13-то място сред най-добрите бизнес училища в света в класацията ‘The Best Global Business Schools 2016’. ЕАЕ се нарежда на това място след университети като Harvard, London Business School и IE Business School. В сравнение с миналата година, училището се е изкачило с цели 17 позиции в тази класация, което говори за непрекъснатия му стремеж към развитие и усъвършенстване.

Като прекрасен завършек на тази година идва и признанието, че EAE Business School е второто бизнес училище в света, в което най-много жени за завършили своята MBA програма.

Припомняме, че EAE Business School направи своята първа визита в България тази година в нашия офис в София. Доволни от постигнатите резултати, очакваме техните представители отново следващата година.

За запитвания относно програмите и таксите на университета може да се обърнете към наш консултант!