Регистрация

Регистрирай се Вход

Orange.bg

Компания

Блог За нас Контакти

Internship USA

Стаж в американска компания

Защо с Orange

Опит в програмата

Програмите Internship USA и Career Training USA стават все по-популярни с всяка изминала година. Все повече студенти и наскоро завършили младежи обмислят възможността за стаж в САЩ и осъзнават невероятните предимства, която тази програма предоставя за старт в кариерата или последващо кариерно развитие. Благодарение на опита, който сме натрупали, успяваме да им предложим отлична консултация и подготовка за участие в тази програма.

Връзки с работодатели

Разполагаме с разнообразни оферти по двете основни направления в програмата: Business и Hospitality&Tourism, благодарение на успешните ни партньорства с Американски спонсориращи организации и мрежата им от работодатели, заинтересовани в наемането на чуждестранни стажанти.


Цена и продължителност

ПродължителностSelf-Arranged PlacementPremium Placement
6 месеца $1199 $2790
12 месеца $1499 $3480
18 месеца (само за Career Training)

-

$3720

Научи повече

Насоки за успешна стажантска програма

Ако си решил да участваш в стажантска програма, то следните насока биха ти били полезни при избора на стаж, кандидатстването за него, както и престоят ти в САЩ, след одобрение от страна на компанията-работодател:

 • Избор на стаж, подготовка:
  • стажантската програма в САЩ изисква стажът ти да е пряко свързан със специалността, която изучаваш в университета, или да е в сфера, в която вече имаш натрупан професионален опит. Обмисли добре с какво точно желаеш да се занимаваш. Колкото по-конкретни са твоите очаквания, толкова по-подходящ стаж ще успеят да ти предложат нашите американси партньори;
  • Изготвянето на добре структурирано и детайлно CV и видео резюме повишават шансовете ти за успех с 50%! Не забравяй, че ти се конкурираш с други участници в програмата, от цял свят. Работодателите насрочват интервюта в Скайп след преглед на автобиографията ти и/или заснетото от теб видео резюме, и на базата на твоето представяне преценяват дали желаят да пристъпят към интервю;
 • След одобрение за стаж и отпътуване в САЩ:
  • Възползвай се максимално от възможността, която ти се предоставя. Бъди любопитен, старателен и самостоятелен. Възползвай се от новите си запознанства, направи ли профил в linkedin.com и проучи колегите си. Не забравяй да си вземеш препоръка от работодателя си, преди края на стажа ти. Тя ще ти е от полза при последващо кандидатстване за работа.
 • Забавлявай се!
  • Не забравяй да се забавляваш и да опознаваш града, в който си! Американците са изключително приятелски настроени и с радост биха те развели из най-интересните места в района, в който се намираш. Организирай българско парти и покани колегите си на него.