Регистрация

Регистрирай се Вход

Orange.bg

Компания

Блог За нас Контакти

Защо да избера Orange

Вече повече от 14 години Orange предоставя възможността за чуждоезиково обучение по цял свят. Нашите клиенти  не само изучават най-популярните чужди езици като английски, немски, френски, италиански, испански, китайски и арабски, те успяват да опознаят и усетят атмосферата и културата на новата държава, в която се намират.
С внимателно подбрани езикови училища  в цял свят, на места от космополитни градове,  до екзотични крайбрежия – ние вярваме, че можем да предложим най-подходящата за Вас езикова програма. Специално разработените езикови курсове, базирани на комуникативни методи на преподаване, осигуряват  на деца и възрастни увереността, че ще могат  да приложат новите си езикови знания във всеки аспект от  ежедневието или професионалната си среда.

Основната причина за популярността на езиковите ваканции и курсове в чужбина е безценната възможност за комуникация  на изучавания език. Това е гаранция за незабравимо преживяване , което ще бъде допълнено от  уникалността на заобикалящата ви среда.

Основните причини да изберете Orange като консултант за езиковата ви програма в чужбина са, че:


• Нашите опитни консултанти ще предложат най-подходящата езикова програма, изцяло съобразена с Вашите нужди и предпочитания;
• Ние предлагаме разнообразие от дестинации в цял свят;
• С нас получавате пълна подкрепа и съдействие на всеки етап от процеса;
• Ние работим с надеждна партньорска мрежа от акредитирани езикови центрове в цял свят.