Регистрация

Регистрирай се Вход

Orange.bg

Компания

Блог За нас Контакти

Да дадеш малка частица от себе си, а да получиш много

Volunteer Abroad 11/02/2016 Цветелина Христова

12705417_10204331568724270_9204633889528739398_n%20(3).jpg

"Здравей, Нада, първата седмица бяхме на остров Бали и имахме нещо като въведение...правихме много интересни неща, като урок по индонезийски, учихме разни думи и изрази, много разходки из острова, за да видим известни храмове и места като гора с маймуни, имахме и час по готвене на традиционни храни, рисуване с пръсти, приготвяне на цветя типични за техните религиозни ритуали общо взето изключително много ни докоснаха до тях...".

Така започва разказът на двете ни участнички, които в момента са на доброволческа програма в Нуса Пенида. След едно страхотно Work and Travel лято в Аляска, Лени и Филиз решават, че искат да се отдадат на доброволчеството и заминават за остров в близо до Бали, за да помагат в отглеждането на рядък вид костенурки.

Очакваме с нетърпение момичетата да се върнат и да ни разкажат за всичко, което са преживели там - за новата култура, която са опознали; за хората, които са срещнали и най-вече за удовлетворението, с което са се заредили след доброволчеството.

И защото вярваме, че доброволческият труд е безценен, ти представяме и другите ни проекти, в които можеш да вземеш участие. Направи своето запитване и подари частица от себе си.