Регистрация

Регистрирай се Вход

Orange.bg

Компания

Блог За нас Контакти

Звездно женско войнство

Events 18/07/2012 Стела Костова

bileti-za-koncertite-na-lady-gaga-jennifer-lopez-macy-gray-bebel-gilberto-i-mariza.jpg

Последните седмици дойдоха с отлични новини за концерти на някой от най-популярните дами в световната музика. Така можеш да си гарантираш, че лятното настроение ще продължи от сега чак до зимата, с билети за концертите на Lady GagaJennifer Lopez, Macy Gray, Bebel Gilberto или Mariza.

Билети за концерта на Lady Gaga

Най-скандалната и популярна нова дама в музиката идва за грандиозно шоу в София. Датата е 14-ти август, а мястото - Арена Армеец. Билетите са от 70.00 до 200.00 лева и вече се продават.

Билети за концерта на Jennifer Lopez

Дженифър Лопес - великолепната красавица и талантлива певица ще изнесе шоуто си у нас на 18 ноември. В софийската Арена Армеец ще те очакват горещ латино-поп и невероятна атмосфера. Суперзвездата идва в България за първи път, а концертът тук е част от световното ѝ турне Dance Again. Цените на билетите са от 60.00 до 200.00 лева и вече са в продажба.

Билети за концерта на Macy Gray

Още една прекарсна и талантлива дама ще зарадва българските си фенове в средата на ноември. Очаквай много от най-емблематичните песни на Мейси Грей, както и бъдещите хитове от новия ѝ албум Covered. Сега билетите за концерта са 40.00 лв., а преди самия концерт ще са 60.00 лв, така че побързай.

Билети за концертите на Bebel Gilberto

Отново можеш да чуеш кадифения глас на Бебел Жилберто, този път възможностите са две – във Варна и в Лозенец. И двата концерта са през август, така че имаш възможност да ги съчетаеш с море и плаж. Цената на промоционалните билети започва от 30.00 лв.

Билети за концерта на Mariza

На 1ви декември отново ще можеш да чуеш един от най-чувствените и завладяващи стилове в музиката – португалското фадо и то от всепризнатата кралица в жанра – Мариза. По време на първия ѝ концерт у нас, певицата успя да накара българската публика да пропее на португалски, а за втория – можеш да очакваш обогатен репертоар, както и някои от най-познатите ѝ песни. Първите билети са на промоционални цени и започват от 40.00 лв.

Билети за всички значими събития в България и Европа можеш да намериш в своя Orange офис. А ако мечтаният концерт ще те отведе далеч от дома, не забравяй да попиташ консултантите ни за хотелско настаняване и самолетен билет.